KÓRHÁZI GYÓGYSZERÉSZEK

XXIII. KONGRESSZUSA

Hotel Füred**** Spa & Conference

Balatonfüred, 2021. október 8-10.

Részvételi díjak

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a részvételi díjak nettó árak, nem tartalmazzák az ÁFA-t, melynek mértéke 27 %.
A részvételi díjak béren kívüli juttatásnak nem minősülő egyes juttatásokat tartalmaznak (2021-ben maximum napi  8 370 Ft bruttó összeg/fő/nap), melyek után az adók megfizetése – minden gazdálkodó szervezet esetén – a számla kifizetőjét terheli. Amennyiben a részvétel költségeit magánszemélyként kívánja rendezni, Önnek nincs adófizetési kötelezettsége.

MGYT és KGYSZ tagok és NYUGDÍJASOK részére a részvételi díj magában foglalja:

  • a szakmai programokon való részvételt, a kongresszus program füzetét, a supplementum kiadványát és a szakkiállítás megtekintését,
  • az október 8-i (pénteki) fogadás,
  • az október 9-i (szombati) ebéd és vacsora költségét.

Az október 9-i (szombati) ebéd költségét MGYT és KGYSZ tagok és NYUGDÍJASOK részére a Kórházi Gyógyszerészeti Szervezet támogatja.
Az október 8-i és 10-i ebéd külön térítés ellenében, az online regisztráció alkalmával igényelhető (ára bruttó 5 900 Ft/fő/ebéd).

 

NEM MGYT és NEM KGYSZ tagok, KIÁLLÍTÓK részére a részvételi díj magában foglalja:

  • a szakmai programokon való részvételt, a kongresszus program füzetét, a supplementum kiadványát és a szakkiállítás megtekintését,
  • az október 8-i (pénteki) fogadás,
  • az október 9-i (szombati) vacsora költségét.

Az október   8-10 napokon az ebéd külön térítés ellenében, az online regisztráció alkalmával igényelhető (ára bruttó 5 900 Ft/fő/ebéd).

 

NAPIJEGY

Napijegyet kizárólag a kiállító és a támogató cégek képviselői vehetnek igénybe,
cégenként minimum 2 fő kiállítói regisztráció után.

Napijegy  magában foglalja:
Az adott napra vonatkozóan a szakmai programon és a szakkiállításon való részvételt, a kongresszus programfüzetét, a supplementum kiadványát, és az aznapi ebéden való részvételt.

 

KÍSÉRŐ

Kísérők részére ebédek, vacsorák és szállás igény szerint rendelhetőek online regisztrációkor.

 

A szakmai programokra csak kitűzővel lehet belépni. Az egyes szolgáltatásokat (étkezés, kávé, üdítő, kísérő programok) a kiadott jegyek ellenében lehet igénybe venni!